De RSVV stelt zich graag voor...

Franka Nab                 Gymjuf

Ik ben Franka Nab 19 jaar en studeer aan het CIOS in Arnhem, ik zit in het 4e jaar nu. Ik ga de jeugd gym geven in Valburg.

Ik heb er zin in! Ik vind het leuk om samen met kinderen te werken. Zomers doe ik animatie werk, dit doe ik al 2 jaar met veel plezier.

 Tot snel!

 

Sportieve groet, Franka Nab

Ria Jansen                    Volleybal trainster

Wilma Wolvers                Bodyfit Low docent

Lonneke Vromans            Fit&Strong docent 

Het bestuur van RSVV

Marjolein Houterman-Booij              Voorzitter 

Mijn favoriete sport is wandelen/hardlopen. Vier dagen in de week ben ik werkzaam bij de grootste sauzenfabriek in Europa, Heinz Elst, als Management Assistente. Ik ben getrouwd met Tom en wij zijn trotse ouders (en grootouders) van twee (inmiddels zelfstandige) kinderen Tara en Mark,  schoondochter Danique en kleindochtertje Moon. Onze kinderen hebben jarenlang en altijd heel graag bij RSVV deelgenomen aan de gymlessen.  

 

 

Benno Kamink                     Penningmeester

Mijn favoriete sport is voetbal. Tot 2014 heb ik dat met veel plezier gedaan. Nu squash ik eenmaal per week en voetbal ik in de zaal met collega's in een bedrijvencompetitie. Daarnaast loopt ik regelmatig hard in de omgeving Valburg en Nijmegen.

 In mijn dagelijkse leven werk ik bij het Vastgoedbedrijf van de Gemeente Oss.

 

Karen Bierman                     Secretaris

Mijn favoriete sporten zijn Bodyfit (bij RSVV), fitness en fietsen.

Naast het bestuur werk ik als orthopedagoog.

 

 

 

Dorinda van Welie - van den Born        Werving & Communicatie

Als kind heb ik altijd gegymd bij de vereniging bij ons in het dorp. Sindsdien is het blijven 'kriebelen' om betrokken te zijn bij een gymvereniging. Inmiddels heb ik het turnen ingeruild voor wielrennen en wandelen. 

Bij RSVV mag ik de communicatie oppakken.